Posts

Geld verdienen met vissen: Beleggen in aandeel Rapala

Afbeelding
Geld verdienen met je hobby? Het is voor een aantal karpervissers realiteit, al dan niet via sponsoring van materiaal en vistrips. Toch kun je als hobbyvisser ook geld verdienen met je hobby, althans als je op de beurs aandelen van het Finse bedrijf Rapala had gekocht.

Karper vissen op Lac de Maury in Frankrijk

Afbeelding
Het stuwmeer Lac de Maury is zeer populair bij karpervissers vanwege de mooie omgeving en grote kans op dikke karpers tot ruim 30 kilo. Met een oppervlakte van ongeveer 170 hectare is Lac de Maury één van de grotere openbare wateren in de regio. Vlakbij ligt het gigantische Lac de Sarrans .

Karpervissen op Lac des Settons | Openbaar water Frankrijk

Afbeelding
Het schitterende Lac des Settons (klik voor detailkaart) Het ruim 350 hectare grote Lac des Settons ligt centraal in Frankrijk, niet ver van het Lac de Pannecière . Het stuwmeer van Settons kent een mooi karperbestand met een uitschieter van ruim 30 kilo.

Karpervissen op de rivier La Vézère in Frankrijk

Afbeelding
Bij Limeuil kruisen de Dordogne en La Vézère Niet ver van de Dordogne rivier in Frankijk ligt La Vézère, een vertakking die honderden kilometers verder landinwaarts stroomt. Net als in de Dordogne en Lot zwemmen ook hier schitterende karpers en is (nacht)vissen op dit openbare water op grote stukken toegestaan. Een topstek is de plek waar de Dordogne rivier kruist met La Vézère.