Vangsten La Fosse aux Loups blijven uitstekend

La Fosse aux Loups
Een weekje karpervissen op het Franse betaalwater La Fosse aux Loups is een garantie voor succes.

Wij kregen enkele enthousiaste reacties van vissers doorgemaild, die zichtbaar erg tevreden zijn over de vangsten en de schitterende natuur.

Eerder dit jaar schreven we op deze website al over het nieuwe Franse betaalwater La Fosse aux Loups, dat in handen is van de Nederlandse eigenaren Ard en Pauline.

Wie een weekje vissen op La Fosse aux Loups boekt heeft 5 privémeren ter beschikking met karpers van ruim 50 pond. De meren verschillen van 1,5 tot 12 hectare en kunnen naar keuze bevist worden. Bovendien kan er een chalet geboekt worden aan het water, dat voorzien is van alle gemakken.

Lees hier alles in het uitgebreide verslag van La Fosse aux Loups, dat zich in een schitterend natuurgebied bevindt.

TEVREDEN KARPERVISSERS
Regelmatig krijgen wij berichten binnen over de vangsten op La Fosse aux Loups, en vooral ook over de uitermate tevreden (Nederlandse) vissers.

Het voorbeeld hieronder geeft duidelijk aan wat een weekje vissen inhoudt: heel veel karpers in een schitterende omgeving:

"Onze eerste werkweek zit er inmiddels weer op en nog steeds denken wij elke dag weer met plezier terug aan ons verblijf op jullie landgoed, wat een fantastische omgeving, zo rustig met prachtige natuur om je heen en natuurlijk met een aantal prachtige meren waar iedere visser zijn vingers bij aflikt. Nog nooit hebben wij in 1 week zoveel karpers mogen vangen als bij jullie en stuk voor stuk waren het fantastische vissen."
La Fosse aux Loups karper

Voor wie in eerste instantie niet op zoek is naar de megakarpers (die altijd erg moeilijk blijken te vangen) maar vooral veel mooie (en soms ook grote) karpers wil vangen, is La Fosse Aux Loups een prachtig betaalwater in Frankrijk.

Voor meer informatie over dit betaalwater, inclusief de tarieven en de locatie, kunt u hier klikken.

Bekijk hieronder nog een mooi filmpje uit oktober 2012 over La Fosse aux Loups.