Profvoetballer vangt grote schubkarpers op Rainbow Lake

De Engelse profvoetballer Lee Bowyer bezocht kort geleden het Franse betaalwater Rainbow Lake.

Tijdens zijn jaarlijkse visvakantie verbrak hij tot tweemaal toe zijn persoonlijke record met schubkarpers van ruim 56lb.

Bowyer, die in zijn carriere meerdere malen negatief in het nieuws kwam in verband met vechtpartijen, grove overtredingen, marihuanagebruik en mishandeling, speelt momenteel voor Birmingham City en speelde één keer voor het Engelse nationale voetbalelftel (bron: Wikipedia).

Elk jaar brengt hij een bezoek aan Rainbow Lake en dit jaar deelde hij met zijn vismaat de stekken 7, 8 en 9 op het Franse betaalwater in de buurt van Bordeaux.

Na twee dagen zonder aanbeten volgde op de dinsdagochtend om 8 uur de eerste run voor Bowyer, die viste met Frenzied Tiger Nuts boilies van Dynamite Baits.

TWEE GROTE SCHUBKARPERS
De eerste aanbeet was goed voor een schubkarper van 56lb 4oz, wat gelijk een nieuw persoonlijk record was voor Bowyer.

De volgende paar dagen gebeurde er wederom helemaal niets op de stekken van de twee karpervissers, toen er op donderdagochtend om 10 uur wederom een aanbeet was op één van de hengels van Bowyer.

Ditmaal was het een schubkarper van 57lb 12oz, weer goed voor een aanscherping van zijn PR.

Zoals we enkele dagen geleden al schreven staat het record schubkarper voor Rainbow Lake nog steeds op 84lb.

Onderstaand voor de liefhebbers nog één van de meest bekeken filmpjes over Bowyer, die in 2005 op de vuist gaat met zijn eigen ploeggenoot van Newcastle United. Dit geintje zou hem uiteindelijk op een boete van 305.000 euro komen te staan.