Neem een kijkje op ons Forum!

Het forum van www.karpervissenfrankrijk.nl is al geruime tijd in de lucht. Tot dusverre echter zonder veel succes en dat is jammer!

We hebben jullie hulp nodig om er een succes van te maken.

Deze week hebben we het forum voor een groot deel gewijzigd, waardoor het nog makkelijker is om nieuwe onderwerpen te posten en te reageren op bestaande topics.

SUBFORUMS OPENBAAR WATER EN BETAALWATER
Bovenaan staan de twee sub-forums Openbaar water en Betaalwateren.

Hier kun je terecht voor alle informatie en discussies omtrent de openbare- en betaalwateren in Frankrijk en in de rest van de wereld.

Daaronder staat een hele rij topics die overal over kunnen gaan.

MAKKELIJK NIEUWE DISCUSSIE STARTEN
Een nieuw onderwerp kan gestart worden via de knop New Topic linksbovenaan het forum. Daarbij is registratie niet verplicht maar wel veel makkelijker, zeker als je vaker op het forum komt.

Wie zich heeft geregisteerd (duurt paar seconden) kan namelijk ook plaatjes toevoegen en makkelijk linken naar artikelen.

Ook kun je indien aangemeld, direct zien welke overige forumleden op dat moment online zijn. Probeer het en overtuig jezelf, het is echt leuk :P.

klik op afbeelding voor groter formaat

DOE MEE!
We willen graag dat het Forum een succes wordt, maar daarvoor hebben we jullie hulp nodig. Het spreekt voor zich dat een goed lopend forum uiteindelijk onze website verder zal verbeteren. Onder de actieve forumgebruikers (die zich ook hebben geregistreerd) zullen we binnenkort een leuke prijs verloten.

Uiteraard proberen we zoveel mogelijk zelf vragen op het forum te beantwoorden en zullen we de informatie gebruiken voor nieuwe artikelen.

We rekenen op jullie medewerking!

Klik hier om rechtstreeks naar het Forum te gaan, of gebruik de link in de tabbalk bovenaan de site. De laatste reacties en topics tref je halverwege de site aan aan de rechterkant.