Nash Tackle komt met Roadshow naar Nederland

Het Europese team van Nash Tackle komt in het weekend van 25 en 26 juni naar Nederland met een speciale roadshow voor karpervissers.

Er is aandacht voor nieuwe producten en er zijn verschillende demonstraties.

Op 25 en 26 juni bezoekt het European Nash team HSV Hoop op Geluk aan de watergoorweg 87 in Nijkerk.

Onder meer de specialisten van Nash geven demonstraties, met onder meer Terry Edmunds die een workshop inwerpen verzorgt met de nieuwe Nash NR producten. Zijn collega Paul Garner zal het merk Pegone van Nash demonstreren tijdens vissessies gedurende de twee dagen.

Ook is er een TT rig clinic, waarbij karpervissers geleerd wordt om zelf de nieuwste rigs te maken die gebruikt worden door de professionals.

Voorts is er de Bait Kitchen, waar geleerd kan worden om je eigen aas te maken, denk hierbij aan pop ups, particle mixen en veel meer andere speciale aasmixen.

De roadshow van Nash zal het hele weekend in Nijkerk plaatsvinden tussen 9 uur 's ochtends en 5 uur 's middags op zaterdag en zondag.

Uiteraard verzorgt Nash Tackle eten en drinken voor het vrij toegankelijke evenement.


Via onze webshop kunt u ook een groot aantal Nash producten bestellen bij Amazon. Bekijk hier het aanbod van bivvys en tenten, rod pods, stoelen en stretchers, hengels, onthaakmatten, kruiwagens, schepnetten, boilies en accesoires van Nash Tackle.