Gebroeders Caro blijven Duitse monsterkarpers vangen

Nermin en Emir Caro zijn twee bekende namen binnen het karperwereldje, niet in de laatste plaats vanwege de vangst van voormalig wereldrecord schubkarper Mary in Duitsland.

Ook in 2011 liegen de vangsten er niet om en werden er weer karpers van 80lb gehaakt.

Nermin ving de spiegel Joe, terwijl broer Emir een nieuwe monsterschub ving op een enorm openbaar water.

De trouwe volgers van ons Forum konden vorige maand al lezen dat Nermin Caro in april de enorme spiegelkarper Joe (zie foto hierboven) had gevangen op hetzelfde water waar Mary rondzwemt (Mary & Joe, get it :P).

Niemand minder dan Nermin Caro heeft in april wederom een Duitse gigant gevangen middels een dikke spiegel van 36,3 kg. De karper werd in hetzelfde water gevangen als waar de beroemde schub Mary (WR schub) rondzwemt.


Op 22 april ving Caro de spiegel met de bijnaam Joe op een gewicht van omgerekend 80lb 2oz. In 2009 was hij één van de weinige karpervissers die Mary ving, toen op 87lb 3oz. Daarmee is hij één van de zeer weinige karpervissers die twee vissen van meer dan 80lb heeft gevangen.


NIEUWE SCHUBKARPER VAN 80LB
Ook zijn broer Emir Caro, die eveneens wordt gesponsord door Dynamite Baits, was vorige maand in het nieuws met de vangst van een nieuwe schubkarper van 80lb.

Met de vangst van deze schubkarper van 82lb 1oz op een enorm openbaar water van bijna 120 hectare in Duitsland is Emir misschien wel de enige karpervisser die drie vissen van meer dan 80lb heeft gevangen.


De schub werd gevangen na 6 nachten op het als zeer moeilijk bekend staande water, dat een zeer klein karperbestand kent. Omgerekend zou er slechts één karper per 4 hectare rondzwemmen.

Zowel Joe als de schubkarper van Emir werden gevangen met Robin Red boilies van Dynamite Baits.