Inschrijving World Carp Classic 2011 weer gestart

Deelnemers aan de World Carp Classic 2010 kunnen zich tot 30 november inschrijven voor de editie van volgend jaar.

Na deze datum zullen de plaatsen vrijvallen voor nieuwe deelnemers, die weer 6 dagen onafgebroken zullen vissen op het Franse openbare water Lac de Madine.

Op de website van de World Carp Classic (www.worldcarpclassic.com) lezen we dat de deelnemers van de laatste editie zich tot 30 november kunnen inschrijven voor de de WCC van 2011.

De deelnemers van dit jaar hebben namelijk voorrang voor de editie van volgend jaar. Daarvoor moet voor de genoemde deadline een bedrag van 500 Britse ponden gestort zijn, gevolgd door twee termijnbetalingen voor 31 maart 2011.

Indien deelnemers van dit jaar dat niet doen, zal hun plaats vrijkomen voor nieuwe deelnemers.

De World Carp Classic, die dit jaar werd gewonnen door een Engels team, is één van de meest populaire karperwedstrijden van het jaar. Het aantal inschrijvingen is altijd enorm, en vaak moeten er kwalificatiewedstrijden gehouden worden (ook in Nederland) onder nieuwe deelnemers om een plekje te kunnen bemachtigen.

Bekijk hier alvast de voorlopige deelnemerslijst voor de WCC 2011.

Overigens werd ook bekend gemaakt dat de officiële DVD van de World Carp Classic 2010 binnenkort zal verschijnen. Deze zal verkrijgbaar zijn op de website van de organisatie. Bekijk hier alvast wat videomateriaal van de editie van 2010.